Yrityksen kirjanpito ammattilaisen toimesta

Yrityksen kirjanpito  Рyrittäjän velvollisuus

Yrityksen kirjanpito on lakisääteistä. Kirjanpito onkin varmasti eniten hyödynnetty yksittäinen palvelumme, sillä lain mukaan kaikki Suomessa toimivat yhdistykset ja yritykset ovat kirjanpitovelvollisia. Kun jätät yrityksesi kirjanpidon alan ammattilaisen huoleksi, voit olla varma siitä, että kaikki kirjanpitoon liittyvä aineisto kirjataan, laaditaan ja lasketaan varmasti oikein. Samalla voit keskittyä itse omaan ydinosaamiseesi, eli omaan yhdistys- tai yritystoimintaasi.

yrityksen kirjanpitoa tehdään laadukkaalla tietokoneella

Kysy lisää yrityksen kirjanpidosta

Yhdistyksen tai yrityksen kirjanpidosta ei tarvitse tehdä hankalaa. Nykyaikaisten digitaalisten taloushallinnon työkalujen avulla tositteiden toimittaminen käy helposti ja reaaliaikaisesti, vaikka suoraan tien päältä. Kirjanpitoa voidaan tehdä juoksevasti kuukauden aikana tai perinteisesti kerran kuukaudessa -periaatteella. Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvitaanko yritykselle yhden- vai kahdenkertainen kirjanpito?

Ammatinharjoittajalle riittää, kun hänellä on yhdenkertainen kirjanpito. Ammatinharjoittaja voi olla esim. lääkäri tai fysioterapeutti. Yhdenkertaisessa kirjanpidossa yksinkertaisimmillaan listataan menot ja tulot sekä tehdään niiden kautta laskelmat. Ammattinharjoittajat voivat pitää myös kahdenkertaista kirjanpitoa ja joissakin tapauksissa se onkin järkevää selvyyden kannalta. Me autamme sinua arvioimaan, kannattaako sinun pitää yhdenkertaista vai kahdenkertaista kirjanpitoa, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä. Yhdenkertaisen kirjanpidon tekeminen voi onnistua yrittäjältä itseltään, mutta suosittelemme ehdottomasti sen teettämistä kirjanpitäjällä. Näin sinulle jää enemmän aikaa itse yrityksen yritystoiminnan pyörittämiseen ja pääset parempiin tuloksiin.

Kahdenkertainen kirjanpito vaaditaan liikkeenharjoittajalta eli joka esimerkiksi pitää kivijalkamyymälää, jossa myy tuotteita.