Yhdistyksen kirjanpito luotettavalta asiantuntijalta

Yhdistyksen kirjanpidon ammattilainen

Onko yhdistyksen kirjanpito hankalaa ja työlästä? Tiesithän, että rekisteröidyn yhdistyksen kirjanpito on mahdollista ulkoistaa kokonaisuudessaan järjestöjen taloushallintoon erikoistuneelle ammattilaiselle? Kirjanpidon ulkoistaminen ei ole vaikeaa – teemme kirjanpitoa yhdistyksille fyysisesti Helsingissä, mutta toimialueenamme on koko Suomi. Tarjoamme räätälöidyt taloushallinnon ratkaisut niin pienemmille kuin isommillekin yhdistyksille ja järjestöille. Toteutamme erilaisten järjestöjen ja yhdistysten kirjanpitoa ja laadimme tilinpäätökset sekä muut kirjanpitolain mukaiset selvitykset tarkasti annettujen tietojen pohjalta. Kun lakisääteinen kirjanpito on ulkoistettu alan asiantuntijalle, järjestö- tai yhdistystoiminnan pyörittämisestä tulee kertaheitolla vaivattomampaa, sillä kenenkään ei tarvitse enää kuluttaa kallisarvoista aikaansa numeroiden parissa.

mies tekee yhdistyksen kirjanpitoa

Kysy lisää rekisteröidyn yhdistyksen kirjanpidosta

Kiinnostaako yhdistyksen kirjanpidon ulkoistaminen ja sitä kautta saatava ajansäästö? MVP Oy on aina valmiina auttamaan, olipa yhdistyksenne sitten pieni tai suuri. Pienen yhdistyksen kirjanpitokin voi olla haastavaa – me autamme. Palvelumallimme perustuu aitoon asiakaslähtöisyyteen: massaratkaisujen sijasta tarjoamme aidosti yksilöllisiä lähestymistapoja kunkin asiakkaamme omiin tarpeisiin. Esimerkiksi yhdistyksen kirjanpidon poistot voi hämmentää. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme täysin maanlaajuisesti – etäyhteyden ja sähköisten työkalujen ansiosta sijainnilla ei ole merkitystä. Yhdistyksen kirjanpito on edullista ja hinta määräytyy usein yhdistyksen toiminnan laajuuden mukaan. Ota siis yhteyttä ja kerro lisää omista tarpeistanne, olipa mielessä sitten yhdistyksen kirjanpito tai jokin muu järjestötaloushallintoon liittyvä palvelu.

Mitä yhdistyksen kirjanpidossa pitää ottaa huomioon?

  • Oli yhdistys pieni tai iso, se on aina kirjanpitovelvollinen
  • Tilikausi yhdistyksen kirjanpidossa on aina 12 kuukautta – pois lukien toiminnan aloitus tai lopetus
  • Yhdistyksen hallitus vastuussa siitä, että yhdistyksen kirjanpito pitää paikkansa
  • Suurten yritystysten tilinpäätös tulee lähettää Patentti- ja rekisterihallintoon
  • Yhdistyksen kirjanpitoon merkitään yhdistyksen tulot, menot, mahdolliset rahoitustapahtumat ja rahoitustapahtumien siirto- ja oikaisuerät
  • Yhdistyksen tilikaudesta tulee tehdä tilintarkastus ja sitä kautta tilintarkastuskertomus tulee olla tilinpäätöksen liitteenä.